RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Sunday, December 19, 2010

Still Here

Salam & Hi peeps......been out of KL , pergi Arau ada kerja sikit kat sana. Dah bertimbun balik gambar kat dalam draf. Gambar yang kat dalam camera pun tak sempat upload ke laptop lagi. Nak upload ke FB lagi laa haru sejak tak de Java Upload. Gambar yang snap guna handphone pun al-banyak jugak...uwaaaaaaaaaaaaa.........masa masa masa......tidur pun almost everyday after 2am.......sibuk betul hujung tahun ni walaupun duit untuk job-job yang dibuat belum dapat lagi. Insya'allah by next year bila semua claim & payment starts to come in........hmmmm.......lega. Apapun my vocal studio business dengan Kak Siti is doing OK. We're getting jobs & clients are happy with our service. Alhamdulillah.

As for me & my blog.......apa nak cakap ekk.....

Update to slow sikit.......but I definitely will whenever I can. Yang sempat,,,,is for me to update my FB status , tu pun kalau ada WiFi for me to use my Ipod or go online via my phone where ever I am.


A note for me : Bye love.....see you soon *wink*

2 comments: