RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Thursday, November 18, 2010

Salam Eidul Adha

Assalamualaikum & Greetings from New Castle.......hehehe!

Raya Haji tahun ni balik Kelantan atas perintah my dad. Semua kena balik walaupun ada itu orang banyak reluctant nak ke Kota Bahru , hehehe! Habis tu,,,,tak kan member nak raya sorang-sorang kat KL pulak kan????? So , nak tak nak kena laa ikut the family balik kampung my dad. Kat hotel ni ada in-house WiFi tapi dunno why tak boleh connect pulok........hmmmm.......tak leh laa nak update , kena laa tunggu balik KL.

Anyways,,,,,am taking this opportunity to wish all of my Muslim readers , family & friends Selamat Hari Raya Haji. Maaf Zahir Batin.

Ni pun dok terkial-kial mengarang post guna Ipod Touch si Yna......berpinor mata & jari nak menekan bende alah ni.....dah laa,,,,pening.....nanti balik KL , will try my best to update the soonest possible. Sobarr deh....

2 comments:

  1. bestnya balik Kota bharu.my grandma still there.
    stay at which hotel?bestnya..miss KB!

    ReplyDelete
  2. Kak Rima, the clearance sale is now on 28th Nov 2010 from 3-6pm.Will be emailing you the venue address.Hope you can make it!Delicious cakes would be served as refreshments.:))

    ReplyDelete