RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Monday, October 4, 2010

My 2nd Raya Open House

26th September / 17th Syawal , ya......the next day after open house kat rumah Kak Farah.......I went to Ojai's open house. Ojai is my school mate and she made this raya gathering specially for a bunch of St. Marian's. Semalam Kak Farah jemput St. Marian's jugak tapi seniors. Among seniors.......I yang selalu lepak dengan seniors masa kat sekolah. Tu yang bila dah habis sekolah......hidup jadi meriah dengan seniors & juniors & my own batch of St Marian's di sekeliling I. Alhamdulillah. BTW , I was supposed to drive to Ojai's house in Selayang but Kak Aida offered to carpool. OK sokmo. Selamat , tak payah drive....hehehe!


Ni Sago Durian Mak Ojai.....sedap.......


Yna & Sara........me & my friends.............terpancar nur di wajah-wajah kita semua.....'nur' dari flash camera yang sangat terang itu......hehehe!


Open House hari ni boleh kata semua yang hadir is from my batch.........St. Mary's 89 batch. Kak Aida dijemput sebab,,,,,,,antara senior-senior kat sekolah dulu,,,,,,,,dia 'meriah' dengan kita semua.


From left : Ainon - Normi (berdiri kat belakang) - Me - Nik - Intan - Raja - Ojai (berdiri kat belakang) - Lenny (kawan Raja)


Hmmm........we love our food.....well , I love my food.....hehehe!


Itu bunga memang menyebok! Tapi tak boleh alih sebab tokeh bunga dok perhati.......Our friend Zack or Kiah to us *err....Datin Seri Shahrul Zakiah.....is the proud owner of Floral Heaven in Taman Melawati*


Me & Tuan Tanah , Ojai. Yang photo lagi satu ni,,,,,,,,the 2 'lelaki jadian' in our group , Raja aka King & Uncle Bob *to Yna & anak-anak Kak Aida* *anak-anak Normi panggil Bob......Aunty OK....seram je aku*. Such a sport. Love you guys.


Me & Normi with our Bobby.........


Bontot si Intan enter-frame........


The decent us......
Sitting down from left : Kak Aida - Normi - Intan - Nik - twins , Ainon & Froggie , Zack.
Standing from left : Aimie - Raja - Ojai - me



The ever crazy us!


Bob suka layan budak-budak........so duty dia kat luar with the kids. While kat dalam rumah , mak-mak budak dok main-main & berkejar-kejaran....hehehe!


Waktu 18SX...........hahaha! Penyet si Bobby kena hempap!


Datang open house boleh tido ye......


Tu si Bob kat belakang kerusi dengan budak-budak.....


Muka tak nampak tak pe....janji tangan nampak....hehehe!


Nak balik,,,,,,tapi berborak sambil berdiri dalam setengah jam jugak lah.....Bye bye dah berpuluh kali dah.....tapi tak balik-balik lagi....


Aiyooo......tol lagi sebelum balik......photo photo depan pintu pulak......


Belum boleh balik lagi......satu lagi group dok lepak kat luar rumah...........

It's not about the food......it's also not about the raya open house.......it's all about knowing that you have friends to share your ups & downs in life. I'm blessed to have friends of such. 2 years to come and we're all be 40 except for Kak Aida & Bob *our batch '87 seniors yang dah hit 40 this year*. We're all getting old & wiser.....hope we'll stay friends till the end of time. Amin.


Hmmmmm........musykil......Siapa host ni , Ojai or Bob? Hahaha......



A note for me : Next close house raya session kat mana? Giant Bukit Antarabangsa.....hehehe!

3 comments:

  1. Chef hotel 5 bintang didakwa berkhalwat
    5 Oktober 2010


    KAJANG – Seorang eksekutif chef sebuah hotel lima bintang dihadapkan ke Mahkamah Rendah Syariah Hulu Langat di sini semalam atas tuduhan berkhalwat dengan seorang wanita pada April tahun lalu.

    Djohan Mohd. Radzi, 42, bersama pasangannya, Rizana Ahmad Rithauddeen, 35, bagaimanapun mengaku tidak bersalah terhadap pertuduhan itu di hadapan Hakim Syarie Abdul Halim Abdullah.
    Pasangan berkenaan memohon kepada mahkamah menangguhkan prosiding tersebut supaya memberi ruang kepada mereka untuk urusan melantik peguam.

    Abdul Halim kemudiannya memutuskan 8 Februari tahun depan untuk sebutan semula kes tersebut.

    Beliau turut memerintahkan mereka berdua membayar jaminan sebanyak RM2,500


    si jantan tu mcm u kenal je kan?

    ReplyDelete
  2. Si betina ni macam kenal je...Tak silap keje di pelaburan hartanah di subang

    ReplyDelete
  3. to anonymous......both comments posted by you is it?

    if so,,,,that 'jantan' was my childhood boyfriend. why? and....he has a name. please be polite.

    and if so,,,,,that 'betina' is my friend....why? and....she too has a name. so please mind what you write here.

    ReplyDelete