RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Monday, October 4, 2010

Dumb Cooking : Mee Goreng

Ni continuation dari balik open house. Setelah mengharungi jalan raya yang jem macam siol tu......MP kata nak singgah Giant , suruh I beli barang-barang. Dia nak I buat mee goreng for dinner. Dia tak puas makan kat open house tadi......MP memang macam tu , knowing him......dia takkan makan kenyang kat rumah orang , mesti repeat makan kat rumah or tapau something after attending any majlis makan-makan kat rumah orang.


Udang , udang , udang.......dalam 1 kilo,,,,,coz Adik Mok dah pandai makan U----nang!


Here's how I do it.......Making semi cooked scramble eggs first...


Set aside.......


Tumis bawang putih & cili paste........then in goes the prawns.......bila udang dah masak , in goes the noodles....


.....with all the seasonings........


........then masuk kucai & taugeh.........mix well.


........then in goes my scramble eggs........mix well.


Roger!

2 comments:

  1. salam...

    this my 1st time time masuk kt blog akak, senang n mudah betul ek caranyer.... simple but look delicious

    ReplyDelete
  2. Salam rima just nak tanya,bawang merah tak payah taruh ke

    ReplyDelete