RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Sunday, October 31, 2010

Bosses Out For Lunch

Sebelum tulis post hari ni......Yes! Finally dapat pakai baju Hackett yang MP kirim suruh kawan dia beli from oversea hari tu. Dari panjang macam skirt , now dah dapat my desired length. Thanx to fine alteration work. *59 is my new favourite number* *wink*


SO,,,,,,back to the post.....seram je tengok tittle post kali ni kan......hahaha! Bosses out for lunch kate-nye.....sat lagi I story. Hari ni janji nak lunch dengan Kak Aida kat Hometown Yong Tau Foo *yes.....again* tapi we're going yang kat Wangsa Melawati and not at Ampang Point. Easy for me coz nanti nak fetch Yna pun dekat je.

Sebelum lunch Kak Aida nak cuci rambut dulu. Kak Aida ni memang tidak boleh dipisahkan dengan salon rambut. Her must go place almost everyday.......For today , there's a hair salon sederet dengan restaurant yong tow foo tu........so I joined Kak Aida kat salon tu with Adriel.

Kak Aida told me that Kak Noriz & Lela will be joining us for lunch.......and later Kak Farah will be joining too. Great!


.......and the makan-makan session starts!


As the tittle of my post suggested,,,,,yes,,,,we are all our own boss........hehehe!


This is Kak Noriz , she's the owner & founder of a cosmetic product Riz:Reni.....HQ dia kat Wangsa Melawati je. She's hitting big 50 soon but can you tell?????? Jealous sungguh I tengok kulit muka Kak Noriz. Very pretty , sweet & soft spoken lady despite having a cosmetic business of her own. Very down to earth. Think of checking out her beauty shop soon :-) Oh! Yes....a story on Kak Noriz & her product here.


This is Lela owner of a hair salon in Ampang Bukit Indah , Salon Lela or I think dia ada add the word 'riz' to her salon's name......hubby's name le tu...hehehe! She's always looking pretty. Dulu masa I banyak spent time kat my parent's place , selalu jugak pergi salon Lela buat rambut tapi now dah stuck kat bukit ni......memang jarang laa ke salon Lela. Besides hair related services , Lela's salon also helps promote & sell cosmetic products and one of them is of our friend Zarina Zainuddin's ADURRA. You can find Salon Lela listed in Adurra's dealer's list. Today at lunch Lela wears a hair extension ,,,,,,cantik aaa.....very natural.


This is Engku Farah , owner of a gun care products & shooting supplies business. In short dia buat business jual senapang & bullets & etc! HQ kat Kampung Baru. Sebab tu Kak Farah ni selamba kodok je buat bungalow kat dalam hutan Taman Melawati tuh.....

Me!!!!! Hah.....I can say that I'm the proud owner of a vocal studio & a production house company! Malas tulis lah.......more on what I do here.



Kak Aida,,,,,,Kak Aida,,,,,,hmmm.....kata Kak Aida dia tak pandai buat bisness. Tak pe lah , tak de business tapi makan pakai semua cukup,,,,,,OK laa tu. So hari ni Kak Aida teman kengkawan boss dia pergi lunch....hehehe!


Topic hari ni banyak focus kat beli handbag , beauty , rambut.......hahaha! Lela even gave us handy tips on how to apply false eyelashes since kita-kita semua memang fail bila part pakai bulu mata palsu ni. I hate wearing them. Sebab tu tak kuasa nak belajar how to put them on.


Kak Aida suka pakai bulu mata palsu but she doesn't really know how to apply it herself. Lucky her that she stays nearby Lela's salon........so boleh singgah salon pasang eyelashes and off to where ever! Senang-nye hidup mu kakak-ku.....huhuhu!

Hmmm.....masing-masing ada agenda dengan Kak Noriz.....hehehe!


Rima - Lela - Noriz


We took this pic sebab lepas makan , hujan turun selebat-lebatnya. Nak gerak ke kereta pun tak boleh. Apa lagi.....posing time laa.


Our Kak Engku has to go home , walaupun hujan lebat. Cik Abang ala-ala MP tunggu kat rumah......huhuhu!


Tapi sebelum balik......a group photo dulu.


Hari ni Adriel bebas sangat nak buat apa pun. Lupa nak snap area dia makan. Berkecah! Kalau MP ada memang tak kan terjadi macam tu. Habis dia masuk-kan fish ball dalam air tebu....Wohoo......


Dah jemu duduk dia nak dilepaskan........kalau MP ada , payah nak dapat pelepasan macam ni.....dengan Mama,,,,,boleh.

No comments:

Post a Comment