RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Wednesday, September 22, 2010

End Of Raya Hols

Kejap je dah nak balik KL balik. MP tak nak cuti lama coz banyak kerja kat tapak projek dia. Rabu (6 Syawal) MP dah naik kerja :-(


Pagi macam biasa.......went for breakfast without MP , swam with Yna this morning after breakfast. Naik atas around 11am , baru start packing......by 1pm we checked out.


For atuk & nenek's kenang-kenangan......


We stopped @ Nasi Kandar Subaidah for lunch coz MP tak makan lagi.......Yna was hoping kalau kat sini ada telur ikan.......elek! Tak pe lah......kena ke Raju's jugak nih.


Since telur ikan goreng tak de , I makan maggie goreng..........


After lunch terus drive towards KL , tak singgah mana-mana dah........*standby nak ambil shot jambatan laa konon......*


Hehehe......ambil gambar dari dalam kereta........ni je shot yang dapat.....MP memang takkan berhenti for the sake of ambil gambar :-(


Lepas je jambatan......masuk Butterworth......all the way nak sampai my place of birth Ipoh......I tidur. Semua tidur kecuali MP sorang je. Can't help it , mengantuk sangat. After Ipoh........stop kat Tapah sebab nak kencing,,,,,then sambung tidur balik. Hehehe!


Sampai KL we stopped by along Jalan Hulu Kelang beli lemang , ketupat daun palas , rendang ayam & rendang daging & serunding daging,,,,,,,it's for dinner. Sampai rumah before Maghrib. Malam tidur lambat sikit sebab layan re-runs program-program raya kat TV.

So that's it.....raya hols over.

No comments:

Post a Comment