RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Tuesday, August 10, 2010

Ramadhan Datang Lagi

Alhamdulillah dapat bertemu Ramadhan lagi tahun ni..........my favourite month. No syaitan to blame for my wrong doings but totally on me. A full month of personal judgment for me. Love it , love it , love it.......

To all my Muslim readers......Selamat menjalani ibadah puasa , ikhlas keranaNya......

Kot-kot laa....boleh turun sekilo dua by the end of Ramadhan....hehehe!

After I got back from Malacca *which I tak post lagi about my Malacca trip*......I planned a family gathering untuk sambut puasa at my house. Nothing grand just gather my parents , my family & family my brother.......ajak datang rumah for dinner & perform the solah together.

Minggu ni Yna sibuk dengan final rehearsals for her Dance Graduation with LJ Studio. Memang I tak sempat jengok dia practice & etc , MP & Kak Aida yang tolong pantau. Nasib baik Yna ada Tante Aida dia.......

Saturday noon , I left the kids with MP at home and headed to Giant BA to do some marketing. No plastic bag day in Selangor on Saturday.....kena-lah I beli beg-beg recycle Giant to fill all my stuff. Balik rumah , I start masak.......MP pulak sent Yna ke dance rehearsal , dia bawak Adriel sekali. Selamat. Aman lah sikit I nak memasak kat dapur....kalau tak Adik Mok pun sibuk jugak kat dapur....bukak almari....bukak fridge & etc.....


By 6pm I finished cooking , my family pun sampai......they helped angkat kerusi kat hall & atur-aturkan sejadah......


Orang lain sibuk , Adik Mok pun sibuk jugak.....


All 10 of us in the family's around.......

Semalam kat Mydin MITC Melaka , I dengan Kak Siti borong sejadah. I bought 8 pieces. It's from Turkey , cantik-cantik , embroidered , tebal & cheap.....I suka yang motif bunga-bunga or plain with simple design.....yang ada gambar Ka'abah I don't quite like. Bukan kat rumah tak de sejadah *sebelum Kak Noripah query* , cuma memang sengaja nak beli lagi. Tak salah kot kalau solat , tukar-tukar sejadah *wink*


My dad Rashidi Abdul Rahman Al-Haj jadi Imam........


The girls in the family.....my SIL Yatie - Mama - Me & Yna.


My family without MP *he had to leave sebab ada engagement lain* & without my brother Ramos *coz dia yang ambil gambar*



A note for me : I'm so happy to be with my family & to see my parent's happy faces. As long as my family's happy , I don't mind swallowing the bitterness. They don't have to know.

2 comments:

  1. selamat menyambut ramadhan. semoga ibadah kita diterima. my mom kan suka beli telekong n sejadah, dia kata baju dok beli tuka2 tapi kalu nk semayang ituu aje hahah betol gak tu..

    ReplyDelete
  2. Hi Rima.......this is 1st time I baca blog u.........I really luv to read you blog........interesting & ayat yg u guna pun sempoi....tak bosan bila baca........

    ReplyDelete