RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Monday, August 9, 2010

Hello.....

Salam All........

Like my girlfriend MA said , dah satu minggu tak update......haiyoooo! bertimbun laa posts nanti. It first started with me leaving for Malacca. 3 days there and dalam bilik tak de wifi & pakai WiGi pun tak de signal.

Balik sini.....macam-macam activity......nanti wa story lu lah......

Dari meeting dengan Kementerian Pelajaran & brain storming untuk sediakan NOSS for Malaysian Vocalist for Kementerian Sumber Manusia in Malacca , Yna's holiday kat rumah Tante Aida dia , buat gathering sambut puasa dengan my family , tengok Cuci The Musical for the second time , Yna's Dance Graduation , my makan-makan story ,my dumb cooking story........mati laa aku.....

Ni my Adobe Photoshop 3.0 pulak buat hal. It came with the N95 punya PC Suite software. Now dia mintak unlock code laa pulak......kalau tak I tak leh upload pics from my mobile or camera to the PC. Dah dapat unlock code tapi tak boleh unlock jugak. Jam kejap otak.

Kalau anyone boleh tolong suggest any program yang I boleh guna to upload pics from my N95 & camera to the PC , do let me know.......


Hari ni.........hmmmm.......rasanya nak pergi tengok Salt dengan Yna......see how lah.

Hari ni........kena gi bayar 3rd term fees kat Sri Utama , esok Yna naik sekolah dah.....

Hari ni.......nak gi Tony Roma's dengan Kak Aida........I nak gi Tony Roma's *say it like...Yusoof Tayubbbb....hehehe!* .....nak belanja Kak Aida , TQ lunch sebab jagakan Yna for 3 days masa I pergi Malacca......tapi Kak Aida cakap mahal sangat , dia kesian kat I kena bayar so much......hmmmm.......OMG NVM sis....hehehe! ITK *I tak kisah*.....hehehe! *ni semua Cuci punye pasal le , start guna capital letters in conversations*......

K K K......ni nak gi mandi-manda , bersiap nak keluar............

Will update malam nanti.........


Stay with me.......

No comments:

Post a Comment