RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Monday, August 23, 2010

3rd Ramadan


3rd day of Ramadhan we went to Carrefour Wangsa Maju for break-fast. Yna dah nak masuk Al-Quran kat kelas mengaji , so singgah beli Al-Quran for her. Alhamdulillah. So far she never fail to amaze me. Kat Islamic bookstore ni ada pulak jual kopiah budak.....MP belikan satu untuk Adik Mok. Molek pulak tengok dia pakai. Tapi biasa laa......kejap je,,,,,pas tu I yang kena simpan-kan dalam handbag.

Singgah Wah Chan , just tanya-tanya je. Ingat nak trade-in my gelang emas & nak ambik another one + nak custom made loket letak initial & attach-kan kat gelang tu........hmmmm.......pikir balik , perlu ke? I ni bukan kaki pakai barang emas sangat. Yang ada pun tak pakai.......time raya....or weddings......time mood tetiba nak pakai......baru laa I pakai. Dah tanya harga & etc.....OK lah....kalau jadi buat , senang. Lagi pun boss Wah Chan kat Carrefour tu , Mr Jason,,,,,,,,dah kenal sangat muka I & MP. Not only my jewelery but barang kemas Yna dari dia baby sampai sekarang ni , semua beli kat situ.


Hari ni berbuka kat Mr Tepanyaki..........kat sini full menu,,,,,tak macam masa I kena kat Mr Tepanyaki Jusco Alpha Angle hari tu........hmmmm.....tuh,,,,,Agedashi Tofu yang MP suka sangat. Nasib baik ada kat sini. Kalau tak menanah lagi telinga............hahhhhhhh!


Air....Air....Air.......



MP had White rice with Bawal Sambal. I had Chicken & Seafood Tepanyaki. Adik Mok had Fried Rice. Yna had Chicken Tepanyaki.......


Side dish......Tempura Bento & Gyoza.....


Alhamdulillah....dah 3 hari Yna puasa penuh. Post pendek-pendek jek....banyak lagi nak cover nih......hehehe!

No comments:

Post a Comment