RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Saturday, August 28, 2010

10th Ramadhan

Hari ni sepatutnya I berbuka puasa dengan Sis Nita tapi last minute kena cancel sebab her son was suddenly down with high fever.......we spoke over the phone and advised her to quickly take her son to the clinic.......takut denggi......selisih.

So I pun berbuka dengan apa yang ada kat rumah sebab memang tak beli or masak apa-apa pun. Sempat masak nasi , goreng telur.....ikan pekasam ada lagi....panas-kan balik. Cukup. Yna dah cukup sebab ada telur dadar & sambal bilis. MP tak de. Adik Mok I dah hantar awal-awal kat rumah my mom sebab mulanya nak pergi berbuka kat luar.....

Siang tadi I sempat pergi shopping bunga-bunga & few house deco accessories lagi........ada lagi yang tak cukup. Hmmmm.......memang burst budget bunga tahun ni.........


Since tak jadi keluar break-fast......I spent my time cleaning the house. Doing it at my own pace by myself downstairs. Susun-susun bunga sikit-sikit...........ubah sana , ubah sini.....Malas pulak nak snap gambar malam-malam nih......later-later lah tengok rumah I yang dah jadi taman bunga nih....hehehe!


Sat lagi MP balik entah apa laa yang dia nak komen tengok bunga sana , bunga sini......hehehe!

2 comments:

  1. Rima, tahun ni rumah u jadi taman bunga la. Bila akak baca, akak boleh rasa u mesti puas hati tahun ni dapat beli sesuatu dengan pendapatan u sendiri dan tak perlu minta lagi kat MP u. Tahniah Rima. Kadang-kadang minta-minta ni leceh walaupun mereka akan bagi juga kan?

    ReplyDelete
  2. alaaa napa xdek gambar!!! tak suka tak suka!! nak gambar gakkk

    ReplyDelete