RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Monday, July 5, 2010

Limited Time...

Haaaaaahhhhh........sorry for not updating. Gambar dah upload to my laptop , ada yang dah download ke draft.....tinggal nak mengarang story. Part tu yang kepala otak ni beku sekarang ni. Workload kat studio tak banyak sangat tapi entah lah , awat pulak tak dak masa. Angin malas melanda pun sama......hehehe!

Dari weekend sampai hari ni I was at Ampang Puteri , visiting my Sis Nita. She had a surgery ada stomach complications sikit. Alhamdulillah , she's recovering & doing fine.

Tadi singgah sekejap kat klinik Dr. A to reconfirm of my appointment with my dear doc this coming Thursday , banyak nak mengadu kat Dr. A nanti nih.....hehehe!........2-3 hari lepak Ampang Puteri tak pulak bertembung dengan Dr. A *tak suka tau* , yang nampak kereta dia je kat basement carpark.......malas nak call & kacau dia........next week nak jumpa dia jugak. Patience is a virtue........hehehe!

Last week pergi tengok movie. In between movie & studio time ada benda palat yang jadi. Malas cerita. Let it be. Tak kuasa nak layan temper orang. I have my temper too. Mula-mula tengok filem Zoo. OK lah tapi closure tak gerek. Then beli ticket , tengok The Karate Kid lagi sekali dengan Yna. Best......seriously , nak tengok lagiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!

Kepala sakit pulak tiba-tiba..........nak cari bantal. Nak mimpi yang indah-indah. Nak mimpikan my Tok Janggut......hehehe! Nite peeps.


No comments:

Post a Comment