RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Friday, May 21, 2010

Watch Us Sing At The AF8 Finals!

OK OK.........minggu ni memang update blog ke laut.........tak sempat doh! Loads to update tapi being put on hold dulu........ni story yang latest........

Dapat last minute job from Astro *Thursday as in SEmalam baru confirmed* to gather up 2 choir groups , adult & kids choir to perform at the AF8 finals this Saturday! We have only today jugak to practice peeps! Esok dah final rehearsal kat Bukit Jalil and the next day dah final concert! Yang adults senang nak ajar.........ni mana pulak nak cari kumpulan choir kanak-kanak last-last minute ni???????? Nak 10 orang pulak tu.........hadoooiii!! mati.......




Semalam *Thursday* baru semua choir members dengar lagu........baru semalam jugak lah me - Kak Siti & Ikhmal dok ting-tong piano nak cari harmony lines. Nasib baik chording lagu yang kita kena nyanyi tu senang........kalau macam chording lagu-lagu P.Ramlee........mak oiii! Jahanam,......jahanam........

Kat studio semalam we all cuma practice our singing parts je........movements tak buat lagi.........dunno what the production team have in mind.....nak berdiri in groups ke.....nak suruh choir nyanyi terbaring ke.....dok tau lagi.....tengok lah hari ni at the final rehearsal macam mana....



Hmmmmm......ni 2 orang anak sedara I kena paksa nyanyi.....hehehe! Entah laa bunyi apa yang keluar.....


Semalam the express kids choir berkumpul kat studio at 8pm. Semua anak kengkawan.......by 6pm baru confirmed dapat 10 orang.....ehhh! lebih....11 orang.......


Dengar dulu apa Mak Iti nak terangkan..........


Nyanyi sikit-sikit dulu...........*tengok laa anak sedara I yang seluar merah tu , he's 5.....dapat lirik , macam tau baca....hehehe!*


Cuba nyanyi.........haiyoooo! korang tengok je laa esok....huhuhu!


Thanx to all parents yang benar-kan your kids to participate........they had to stay up till 11pm last nite....poor thing.



Ni kejap lagi am going to Bukit Jalil for the final rehearsal & etc......another long day for us all & the kids.........

2 comments:

  1. quote : "*tengok laa anak sedara I yang seluar merah tu , he's 5.....dapat lirik , macam tau baca....hehehe!* "

    --> kelakar sgt ayat ni... ketawa smp pecah perut.

    ReplyDelete
  2. wahh packed sungguh! nih yg nk tgk final nih

    ReplyDelete