RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Monday, May 3, 2010

More Flash Mob Practices - Secretaries Week

One word to describe this whole freaking week...........Sleepy!



Daily rehearsals with the kids started at SAB around 3pm. Yang I blog-kan ni is the easy , nice & pretty section of the flash mob.........episode-episode kepayahan , tension-tension , miscommunications.........tak payah laa I story mory. Malas nak mengarang pun ye jugak.

Dari siang sampai dah nampak lampu jalan...........practice. After 6pm.....baru vocalists seniors dapat join.........*sebelum Kak Noripah tanya tak berhenti solat ke tak........Hello! Ni sekolah SAB OK , time solat must stop for solat......practice practice jugak but our team tetap hormat waktu solat :-) *


Stayed back sampai malam for practice.......


As our 3 minutes flash mob performance will be held in the heart of Jalan Bukit Bintang , kita ambil mood to rehearse kat tepi jalan depan sekolah SAB.


Ni baru nyanyi acapella with all the traffic & what nots kat tepi jalan belum lagi collaborate dengan band Pesawat & percussionist!


Hmmmm........sebelum balik........briefing pun tepi jalan.......


Satu hari tak makan. I dengan Kak Siti memang belum makan hari ni. Lepas practice kita semua pergi supper dengan the team. Memang lapar.......I had Nasi Daging Merah - telur mata kerbau - teh o ais limau - iced water & teh o laici *air ni salah buat,,,,,Kak Siti mintak Watermelon Laici & yang datang Teh O Laici.....tak de hal.....I'll take it*


Almost midnight baru dapat jamah makanan. Malam ni makan kat area Desa Pandan sebab dekat dengan SAB.........lepas ni kena drive macam pelesit balik ke Bukit Antarabangsa :-(


One of the days dalam minggu yang sibuk ni , sempat jugak attend Secretaries Week Luncheon at Matrade Exhibition & Convention Centre. One of our student Datin Dr Nurul invited Kak Siti & me to join her & staff for the event.


Food was OK , Malay Fusion dining. The dessert , jelly hijau tu rasa pandan. Not bad.


Dee was the hilarious host........came complete with his "silicone valley".......hehehe!


Me & Datin Dr Nurul........apasal I masam je tu?


Hmmmm.........tengok show Agnes Monica. She's a good singer & performer tapi tak audience friendly. The show was all about her her her......with her all American accent all the way.


We had to leave early coz nak rush ke SAB. Agnes was still performing when we left.......dah laa table kat depan......tapi sempat ambil gambar lagi sebelum balik.....


Group photo sebelum balik.........

No comments:

Post a Comment