RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Saturday, May 8, 2010

The Day : SMK St Mary's Reunion 2010 - Part 3

Dah tak larat nak copet gambar dari FB-FB St. Marian's.........so many unofficial pics,,,,,,ni belum lagi photos from the official photographers........siap le berpinor mate teman nengok gambor nanti.....huhuhu.....

Ni last part of the reunion.......uploaded group photos. Yang lagi beratus-ratus , ratus-ratusan gambar tu.......biarlah dalam DVD je.


We've all turned into many special individuals throughout the years after leaving St. Mary's. Tapi bila dapat berjumpa balik macam ni.......tittle-tittle yang ada semua tolak ke tepi , everyone is the same macam zaman sekolah dulu. Plain sisters to each other.


Aida 89 - Engku Farah 88 - Rima 89,,,,,,,,,,,,,,,,,Yna & Qistina *anak Engku Farah*


Sementara menunggu ketibaan our ex-Headmistress.........posing-posing lagi kat luar event hall tu.


Haaaaaaaaa.......dah sampai pun Ritchie.....ehhhh!!! Miss Richards as we addressed her in school dulu. Tetap dengan sari. Tak pernah tengok dia pakai baju lain selain sari masa 5 tahun kat St. Mary's.


I was so flattered..........my HM remembered my full name after not seing her for over 20 years! She said "Owh! Yes! You're Rima Rashidi the famous one...." Yes! Yes! Yes! Certainly made my day. To name a few.......Wan Zaleha Radzi , Aishah , Tiara Jaqcuelina , Maria Farida , Melur......ada lagi , ada lagi......1st ladies Siti Hasmah & Hendon Mahmood......


More pics with Ritchie before entering the Kenanga Room




Faces...........


Tak habis lagi posing........


Still Miss Richards to us all eventhough we got to know that she got married years after we left. Beside her is Puan Saadah.......heard she's a Datin now.....hmmmm......didn't know after the party is over.


Mazwin yang berani mati sebab dia tetap sarung jugak t-shirt size XS yang you all tengok Yna & the gang pakai tu.......


Memang size ni je yang tinggal kat koperasi St Mary's......kena request more orders for size XL , XXL , XXXL!


Group photo time. Left pic Class of 86. Right pic Class of 87.


Left pic Class of 88. Right pic Class of 89.


Ni class of 90.


Committee on stage on more time.......see you guys......apa????? hujung tahun ni?????? Oh! Tidak!!!!! Seriously peeps , ada request for us to do another gathering at the end of this year........mati laaa......2 tahun sekali buat yang besar-besar OK kot?


Ni committee with those yang batch tak ramai........and with Raheel too.



Bye bye.....bye bye.....keep in touch.....see you in facebook......call me aaaa........


One last group photo of the reunion. United & Strong forever , the Yellow & Blue shall ever be seen.......


Commitee but Bob tak makan apa-apa lagi........ni dok tala the left overs......Bob makan 10 ketul drumstick! Hang sumbat tang mana beb?


Hello.......belum balik lagi dong.........ada yang stay back and we headed to the Sports Cafe. More borak-borak & mengilai session............it was fun hanging out with my juniors & seniors. But given a choice.......aku tok sik mauk ke sekolah agi bah! No way.


A note for me : Catch up on my sleep!

No comments:

Post a Comment