RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Friday, May 7, 2010

The Day - SMK St. Mary's Reunion 2010 - Part 2


Sebelum mula acara , our senior Kak Aziah bacakan doa.......


Semua St. Marian's bangun , nyanyi lagu sekolah "United & Strong".....

Slide gambar-gambar antik.......Raja *in blue , duduk depan laptop* yang handle.... 


Showtime from the committee......



Rima class of 89 & Aida class of 87

Mazwin class of 90 & Lizza class of 87

Normi class of 89 & Bob class of 87

Tercengang anak I tengok mak dia joget......hehehe!

Masa sekolah Bob tak pernah join buat any gigs.....memang dia tak kuasa......dah tua-tua ni , nak pulak dia join.....

Ya alahai......2 kali practice je......OK laa tu......we sang the evergreen "You To Me Are Everything".....

Tu dia support that we got from St. Marian's...........you guys memang rawk!!!!

Mula-mula baju sekolah then tukar ke baju yang Areef sponsor.....

Kak Aida nyanyi favourite song dia "What's Up"......I back up - back up je......hehehe!

Hmmmmmm.........Raheel gladly sang for us too......for free lagi......TQ bro. Nanti I belanja you makan ekkk......hot cake kejap Si Raheel , al-maklumlah....tetiba ada kaum ADAM muncul that day.....

Owh! Yea......duet lagu "Khayalan" dengan Raheel.

Masa kitaorang berduet......kat depan dah jadi dance floor......huhuhu! Meriah...meriah....

Tu dia......tak ingat dunia kejap masing-masing......

Siap ada buat Karaoke Contest lagi.......5 contestants & semua dapat hadiah. Paling sporting was Paul coz even though berkaki tempang , tetap nyanyi satu lagu "Summer Of 69".
 
Pop pet , pop pet , pop pet...........ni memang kerja Kak Aida......I tak pandai jadi MC ni......I kat atas stage banyak ketawa dari bercakap.....

Lucky Draw by our headmistress Miss Esther Nirmalar Richards........was lucky to have her as my English teacher masa form 5. Homework English memang tip-top , nak mampus tak buat homework.......

Pic on the left.....Puan Saadah , one of our Geography teacher kat sekolah.....suka dia dapat handbag from us. Hahhhh! Raheel pun kena heret to join in the fun........suruh dia pilih any girl yang dia suka then kasi gift to the girl......gamat dewan kejap....
 
Ni time main spot game........macam-macam keluar.......kena kasi lipstik merah menyala , kena kasi tali pinggang , kena kasi matawang asing , kena kasi uban pun ada..........hahaha!

Normi lepas gian , nyanyi selagu dengan tokeh karaoke Abang Halim.....


Ni contestant karaoke , Helilia Juana from batch of 89........nyanyi lagu Agnes Monica "Tak Ada Logika".....siap gelek semua complete.......member-member from batch 89 pun naik pentas , kasi support. It was fun!



Kat atas pentas ada aktiviti.......kat bawah pentas pun tak kurang sewel-nya......hehehe!



Committee sempat melawak on stage....."Maggi saya sudah kembang!"....hahaha!


Batch 89 memang happening......ni time Harry nyanyi lagu "Dancing Queen" for karaoke contest......member-member 89 naik pentas lagi to support her.....

.......bukan sekadar nyanyi sama-sama Harry but siap menari sama-sama lagi maaa........

Hmmmmmmmmm............show ka , lucky draw ka , apa ka..........makan tetap makan.

HM pun nyanyi selagu......."You Light Up My Life". TQ Mazwin sebab ingat lagu favourite Ritchie *nickname yang students kasi kat our HM*

A short and heart warming speech by our dear HM , Miss Richards.

Ritchie gave me a kiss........Awwww! Dulu kat sekolah........harammm......garang sokmo!

Mi loco chikaros! Fun & crazy batch of 89!

No comments:

Post a Comment