RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Tuesday, April 20, 2010

Sound Of Music @ The Studio

It was a full house at the studio last weekend. Had to train 120 singers for a 'flashmob' project that we recently got. We're supposed to only do the vocal arrangements for the jingle but ended up doing the whole storyboard!


Raheel *in blue shirt holding green paper* was in charge to handle the vocal arrangements. So , he brought his friends Darwish & Ikmal to help out with the harmony lines & etc.


Trained all 14 Twintech University students from China that's currently doing their practical with us to lead the jingle before collaborating them with choir groups from UEM & Sekolah Aminuddin Baki.


Darwish *in blue* & Ikmal *in black behind Darwish* , giving the lines.......


They're fast.........as Darwisy said.......they're fast catcher....hehehe!


Dah 2 hujung minggu dah the management of Galaxy tak bukak aircond! Berkukus laa we all semua kat studio. When we first rented the space , memang tak perlu install aircond sendiri sebab the centralized aircond dah cukup sejuk. Selalunya tak ada masalah pun dengan aircond kat studio ni entah apa masalah Galaxy.....We had no choice but to practice outside of the studio because it was too warm in the studio......

Earlier,,,,,,me , Kak Siti & Raheel.......siap ke UO & berjalan ke area Hero to buy 2 fans for the studio.......Hadooi!


Kat Galaxy ni memang banyak office space yang kosong.............so acoustic memang tersangat lah bagus kat luar studio tu....


Kak Siti ada kelas kat studio non-stop over the weekend......dari pukul 1 sampai pukul 6 petang. I pulak sibuk dengan accounts & kerja-kerja admin. Tak pandai pun tapi terpaksa laa belajar sebab tak de orang yang nak buat but me & Kak Siti. Kejap I jengok & tolong Kak Siti with the vocal class at the studio......kejap I tolong-tolong sibuk melalak dengan group assemble kat luar studio yang mula practice dari 12 till 5pm.

Lepas class on Saturday , Kak Siti kena rush ke Konsert AF and on Sunday she had to rush ke Debaran AF at Stadium Bukit Jalil. Kalau I kata I penat......Kak Siti lagi penat......kesian dia. Tak sabar nak tunggu habis AF & habis project jingle ni........Ada rezeki lebih , boleh laa pergi relax-relax ke PD ke , Cherating ke.....bawak our family sekali......and of course Raheel & gang :-)


Hah......dah habis kerja. MP came to pick me up with the kids. Tengah orang dok sibuk-sibuk nak kemas studio , Adik Mok pun sibuk dok lari sana-sini , tiba-tiba Adik Mok jatuh terlentang kat tepi Raheel....nangis......


A note for me : Weekend memang penat & mengantuk sangat-sangat. Nak balik , bukak baju , lepak & mengelamun dalam bathroom sorang-sorang kejap , take a quick shower , tidur.........

No comments:

Post a Comment