RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Thursday, April 1, 2010

Meeting Reunion @ Craven Cafe

On April Fool's Day I was out with my girlfriends. I fetched my mom earlier and took her home so that she can take care of Adriel for me. I took Yna out with me. The get together was to discuss about our coming reunion. Everybody agreed to meet up kat Craven Cafe , Bukit Antarabangsa. We were there at 6pm.


From left to right - Raja Zarina , Lizza Rahim - Normi Sufian - Zack Zalmy - Rima Rashidi & Aida Fitri.


Hmmmm.........tengok table...tengok table.....hehehe! Makanan mesti penuh!


One of the reason , nak meeting kat sini sebab Craven ada Wifi.....masing-masing nak update status FB....


Senyum.....pahala maa....even if it's just for the cam....


Sorang pakai specs dah macam Cikgu Bedah...Tak nampak dekat ye sis....hehehe! Sorang specs atas kepala sebab pening kalau pakai tengok objek yang depan mata.....jauh sikit wa buta beb...hahaha! Dekat OK lagi.


Depa pun meeting jugak......


Take 5 kejap dengan Kak Aida.........


Lepas tu sambung lagi meeting penting *hahaha!* sampai pening-pening si Bob......banyak ketawa dari meeting.


Even Yna & Tasha had 2 rounds of food........Mak-mak diaorang cam tak reti nak balik la pulak kan.....


Later-later.....Mazwin joined us to update on the attendees for the reunion. Reunion kali ni si Normi yang banyak buat paperwork. Serius sungguh Normi with this reunion. Selama I dok handle reunion ni even kalau JV buat reunion dengan Kak Aida.....kitaorang tak de paper-paperwork nye.....kertas sehelai je buat tulis nama , tick nama siapa yang bayar,,,,,,call sana , call sini.........reunion on & gerek. My way and Kak Aida is very laid back......depending on what function yang kita buat laa. Kalau yang formal , baru laa pecah kepala.......One thing , we put fun first in doing whatever we're doing. Tak payah nak stress tak tentu pasal.....Janji semua OK.

Dalam buat event ni.......I got a lot of tunjuk ajar from MP coz formerly he was in showbiz working with an entertainment event company. I can say that MP & his team was one of the best event coordinator back in the 90's. Dulu tak banyak event company , not like now. Everybody's doing it. As for Kak Aida,,,,,,she has a big passion in event planning as well. She loves coordinating events. Among us friends kalau buat birthday anak-anak , mesti suruh Kak Aida yang handle the party , games & etc.......how much is your fee aaa sis? hehehe!


Ni makanan yang di-order sebelum balik..........Milo Ice Tabur & Mee Goreng Basah with Telur Mata.....


Kak Lizza teringin tengok my Mee Goreng Basah so she ordered one tapi pakai mee maggi.......lebuh kurang pukul 10 malam baru kitaorang gerak meninggalkan Craven. Dari pukul 6 petang! Hmmmm......"Maggi Saya Sudah Kembang"....hehehe!

No comments:

Post a Comment