RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Friday, April 16, 2010

Got A Hair Cut

Headed to the studio today feeling excited. Today am joining a student & Kak Siti in a Latin dance class conducted by Cikgu Aris Kadir of AF7! I suka cara Cikgu Aris mengajar masa AF7 dulu. He's now a part-time dance lecturer at ASWARA. Met him at the studio the day before , nice guy & soft spoken.

Fast forward...........alah syok sangat menari tadi , lupa nak snap gambar. Next week lah.

Lepas dance class , rushed pergi ambil Yna & hantar dia mengaji. Hmmmmm......Rambut dah panjang dah nih........terasa nak gunting rambut pulak tiba-tiba tapi rasanya macam leceh laa pulak sebab tak ada orang nak tolong tengok kan si Adriel.........I have 2 hours sebelum pergi ambil Yna balik dari mengaji.


Gunting jugak lah.........kat A Cut Above BA. Normal wash - gunting rambut - blow , RM50.


Nasib baik Adik Mok melekat duduk kat stroller dia tu. Time nak pergi cuci rambut , kena tolak stroller Adik Mok sekali to the washing area. Kalau tak dia nangis. After an hour.....he started to get restless jugak.......terpekik-pekik dia kat dalam salon tu. Nasib baik pulak tak de orang lain in the salon but me. Dekat dah nak blow rambut baru ada 2 customer masuk........

Hahhhhhh.........ringan sikit kepala.

No comments:

Post a Comment