RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Saturday, April 24, 2010

Godaan Alpukat

Tiap kali nak pergi studio mesti lalu kedai nasi padang Pelita kat Taman Putra Sulaiman ni........hmmm.......sejak makan kat sana hari tu,,,,,,,dok terbayang-bayang jus avocado. 2-3 hari I tahan diri tak nak singgah tapi hari ni wa kalah beb.......


Tu dia.........going green , hehehe.......memang heaven!


Dah singgah restoran ni tak sah laa kalau tak tapau some food........


Hari lauk I simple je , nasi putih-kacang buncis goreng-dendeng kering-sambal ijo........simply marvellous!

1 comment:

  1. patutlah yesterday around 7pm my bro pi kedai tu alpukat dah abis hehehe

    wawj

    ReplyDelete