RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Tuesday, April 20, 2010

Dinner @ Pelita Nasi Padang

On Sunday after I've finished my work at the studio , MP kata dia nak makan kat restoren nasi Padang yang kat Taman Putra Sulaiman , very near to my studio je. Ikut je lah........memang 1 hari tak makan benda solid......kat studio makan biskut je.....


Lauk pun dah tak banyak sebab dah malam......tapi still OK for my selera.......tak de hal.....I took rendang daging , kuah gulai tunjang (gulai urat kaki lembu) & sambal ijo.......ahhhh....dah berselera dah........tapi disebabkan hawa nafsu yang teramat *konon sebab 1 hari tak makan*...hehehe! ,,,, ambil jugak semangkuk gulai lemak daging salai dan sebungkus dendeng daging..........best best best!


Sebenarnya kalau makan sambal ijo & dendeng daging je pun dah boleh 3-4 kali tambah........


Clean place , helpful workers & good food.


Masuk sini terasa macam tengah makan kat Indon.....semua pekerja is from seberang , donk...


Ahhhhhhhh..........this Alpukat Juice is to die for. Memang sedap! Very creamy & thick. RM5 a glass......worth it!

No comments:

Post a Comment