RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Saturday, March 20, 2010

Nasi Minang Dinner With My Family

Tak de plan pun nak makan dengan my family hari ni tapi lepas ambil Yna dari sekolah last Wednesday rasanya,,,,,,I terus drive ke area Pasar Dato Keramat , terasa nak makan lauk Minang pulak ari tok. Tukar selera lah , asyik dok beli lauk kat area BA je.....


This is my favourite Nasi Minang restaurant. Lauk memang best cuma kecewa sikit sebab my favourite dendeng daging tak de.

Bila dah syok bungkus lauk..........hmmmm.........mana nak habis kalau I makan anak-beranak. I called my mom asking her to come over with my dad , my brother , my SIL & nephews.......baru laa licin lauk....hehehe!


Yna makan dulu sebab dia dah kelaparan lepas balik sekolah. Nasi putih bungkus dalam daun pisang.........hmmmm........wangi bau dia.


Buah & salad ni memang ada kat rumah...........


The Nasi Goreng Ayam is nice. I suka. MP pun suka.


Gulai Tetel - Rendang Daging - Ayam Goreng Cili - Sambal Tempe - Sambal Udang Petai.........semua merah-merah......termasuk telinga MP....hehehe!


Kalau my brother ada......need not worry , sure habis semua yang atas meja tu......complete dengan duty basuh pinggan mangkuk & buang sampah ke luar sekali.....huhuhu! TQ bro.

1 comment:

  1. salam kak,
    all the lauk are my favorite.. huhuhuhu
    mana nak dapat dok di sini.. rasa nak balik mesia sekarang jugak.. hahaha

    ReplyDelete