RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Thursday, March 18, 2010

Lepak Sessions With My Girlfriends

Few days ago........

Lepak @ NZ Corner , Wangsa Maju

suatu petang yang indah........hehehe! Kak Aida hantar sms ajak minum petang. Jom! Both kids I hantar ke rumah my mom coz malam ada studio time. Lagipun Yna nak main badminton dengan Atok dia. Duduk kat NZ tak sampai 10 minit ada Amoi datang kat table jual perfume. It's a newly launched 'Summer' by PV Collections from Singapore. Market price is RM160 for 90ml. Tapi petang tu Amoi tu kata dia kasi 'harga pengsan'....hahaha! She's selling 1 bottle for only RM80 plus she's giving another bottle FOC! ............. hmmmmm...........Tak pengsan pun....hehehe! Tasha jadi guinea pig to test the smell of the Eau de Parfum since she's not wearing any perfume. Smell's not bad. Kak Aida dah tak jumpa cara nak tolak dah.......so I pun beli. 1 bottle for me & the other FOC bottle for Kak Aida......dah , lepas ni boleh sembur perfume tu satu badan sampai pengsan....hahahha!

Tak de agenda apa-apa pun.........saja lepak-lepak with my seniors in school Kak Sherry & Kak Khai. 2-2 ekoq kepala kerek. Seriously kerek.

Kak Khai *in white* known in the motorcycle riding world as Khaizatul Akmar Zabidin is a Lady Motorcycle Racer and she's the 1st Malaysian woman to participate in one of the 'Malaysian Super Series'. More on her story as an MSS Lady Racer

Lepak - lepak mesti kena makan.........I had Cheese Nan & Chicken Tandoori. Both nan & tandoori was good.

Semua muka macam tak de problem je kan.....hahaha! God knows what's going on in our lives. We all have our own set of personal problems. But.........like I always told myself,,,,,,life is short,,,,,you'll never know what's gonna happen tomorrow......f@%k off the past......live life to the fullest.....always do good deeds. Be happy & find ways to be happy. Yes! You can.


Lepak @ Kelab Darul Ehsan , Ampang Jaya


Semalam kat NZ Corner , Kak Aida kasi I present kasut purple ni. Belated birthday present. Dia nak jugak carikan I kasut purple so that it will match my new purple handbag. Sweet thought. So hari ni I cuba laa pakai kasut baru ni.


Hari ni lepak-lepak kat KDE sambil nak jumpa person in-charge yang handle our reunion nanti. We were there at the Sports Cafe from 10am till 1pm! Borak-borak & makan-makan , a must laa kan sebab dah berejam lepak situ. Mula-mula Bakso , lepas tu Epok-Epok pulak........


Geng lepak hari ni , Kak Aida - Bob - Normi & Me.


Agenda melepak untuk hari ini tidak habis di KDE sahaja..............


Kami langsung sambung melepak di rumah Kak Aida.....dan.....makan-makan lagi!


Sebelum I pergi ambil Yna kat sekolah,,,,,,,,belasah Nasi Lemak & Risol. Aduh! Banyaknya makan hari ni.........Malam kena puasa....huhuhu!


Haaaaaaaaa.........since it's the school holidays,,,,,,rumah Kak Aida penuh dengan budak-budak bujang , kawan-kawan anak Kak Aida si Iqbal *in green sebelah I*. Campur jugak dengan kawan-kawan perempuan Sara lagi. All in about 15 kids and they all stayed over nite at Kak Aida's place. Imagine.............

2 comments:

  1. hi rima.. nk tnya lah mana u bli risoles tuh? i nk buat cm complicated (malas n xtau sbnrnye haha) tp i suka risol! suka suka suka... if tau mana2 bgtau laek.. tengkiu

    xoxo

    ReplyDelete
  2. Ely.........risol tu sedara kak aida buat. i pernah beli risol ni kat jalan raja alang masa bulan puasa. selalunya tak bulan puasa pun memang ada jual kat area tu....

    ReplyDelete