RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Friday, February 12, 2010

Dumb Cooking : Easy Breakfast , Easy Lunch

Banyak pulak telur rebus from Mazy's wedding..........so today I make full use of the eggs. Am making Egg Sandwich for breakfast.


This is my way of preparing the sandwich. Add crushed black pepper & mayonnaise to the eggs. Instead of salt , I used fish sauce........senang sikit. Distribution lagi rata. Kalau pakai garam I takut tak sekata. Kang tetiba terasa masin garam yang berkumpul.


Mash mash mash.............& hmmmmm..........sapu kat roti laa.....dengan MP & Yna,,,,,tak yah nak letak-letak salad ke , timun ke.....depa tak makan. Kat roti tu pun sengaja I tak nak sapu butter.......It will be too salty. Kat rumah ni kena ada 2 types of butter. Yang salted for MP & unsalted for me. Tapi kalau MP yang buat,,,,,,,hohoho......mesti masin. Tak cukup dengan garam in the eggs , then mesti sapu salted butter kat roti lagi.....&&&&& dia suka letak Maggi Seasoning lagi.......Ya ampun. Tuhan je tau , punya lah masin.....to my tekak laa. Tapi Yna suka yang Papa dia buat. Yang I buat dia kata kureng.......sebab kurang masin. Hmmmmm......


Stacks of my egg sandwiches. Isi mesti banyak , 7 eggs for 4 sets of sandwiches.



Making a simple lunch from what's left in the fridge. I've got beef strips , tofu , baby carrots , snow peas & a packet of Maggi's 5 Spice Chicken Mix. Cam siol je kan , the mix is for chicken tapi I gasak guna daging....hehehe! Bantai saje laa labu!


In a wok , in goes the spice mix - oyster sauce - water & heat on. Bring it to boil.


Add beef & carrots.....simmer till tender.....


Bila gravy dah mendidih , in goes tofu & snow peas........biar 2-3 minutes , siap.



Hehehe......standard aaa.....telur dadar. I letak kucai in my egg mixture...........


Siap siap siap........



Goreng ayam Ayamas jek.........MP & Yna loves fried chicken.........dah siap tugas dapur I hari ni.

No comments:

Post a Comment