RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Thursday, February 11, 2010

Congrats Mazy!

Last weekend I pergi Bandar Baru Sungai Buloh to attend a wedding. Finally , this little sister of mine got married after facing so so much trouble before the marriage. Alhamdulillah & congrats darling Mazy. FYI , Mazy ni vocal instructor jugak & memang selalu mengajar koir dengan Kak Siti. Masa I produced program P.Ramlee in 2006-2007 dulu , I ajak Mazy ikut my production as a Production Assistant. I met her at the studio few weeks before she got married. As you all tahu , not all my friends yang MP boleh ngam. Tapi dengan Maziah ni , MP has no problem. Boleh travel sekali in group sampai ke Singapore , Kuching , Penang........OK laa tu.


Maziah & hubby Raffie


The theme colour was maroon...........


Meriah.....meriah......tu suami Kak Siti yang tengah jaga makanan......mimpi laa kalau I nak tengok MP buat duty macam ni time kenduri kahwin....


The food was good tapi tak puas makan aaaa........tapi......ada tapau , hehehe! Balik rumah , belasah lagi satu round.


Tengah-tengah makan,,,,,,hujan pun turun. Lebat selebat lebatnya! Pengantin sibuk posing-posing lagi sementara di rumah neighbour sebelah ada karaoke session , Tu Kak Siti *pakai baju oren* tengah nyanyi se-lagu. I tak nyanyi........huhuhu! Bukan tak nak tapi dari I tiba sampai lah nak balik......yang ada cuma seleksi lagu-lagu sedih & lagu putus cinta........Aiyooo! Ngeri dik.....


Faces at the table..........


Kak Siti with her kids , Amir & Afif. In the other pic , Kak Siti surrounded by her students.....


MP with Abang Halim , suami Kak Siti.


Pengantin with my kids & MP. Laaaa.......mana gambar I?????? Lupaaaaaaa nak ambil. Yang ada masa ambil group photo dengan pengantin kat pelamin. Kena pergi copet kat FB Mazi lah.



A note for me : Alhamdulillah semua dah selamat with Mazy. It's always good to see a couple in love & having the intimacy towards each other. *Sighhhhhhhhhhhh*

No comments:

Post a Comment