RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Friday, January 29, 2010

Adriel @ APSH : Afternoon Physiotherapy


Tu dia jadual harian physio Adriel.......lekat kat tembok je.....hehehe!



Masa ni Adriel kena puasa for 2 hours sebelum dia buat physio session sebelah petang. Dia mengamuk nak minum susu tapi I tak boleh kasi.......



Tepuk-tepuk time during physio.......



Lepas physio , kasi dia minum susu & dia pun tidur.......


Petang-petang bawak Adriel jalan-jalan kat taman on this 4th floor.......ni view of the garden from my room.


Ahhhhh........Auntie Normi datang. She came with Bob......tak ambik gambo Bob sebab deme tengah tido....buruk rope-nyer....


Another afternoon physio session for my baby A......


Sorang tukang pegang baby & sorang tukang sedut........



Part nak sedut ikut mulut susah sikit sebab Adriel gasak dok gigit tube tu....hehehe!


Finally......physio session done for the day.


Each time bila Adriel habis his physio sessions , once masuk je bilik..........I'll kiss him & kiss him & kiss him and I will tell him that I'm so proud of him for being such a brave baby........I love you dear baby A.

3 comments:

  1. dear k rima,

    my second son pun pernah went thru the same thing kat apsh jugak when he was abt Adik Mok's age.....mmg kesian kan....i mmg tak sampai hati tgk time physio tu especially the suction part...hancur luluh hati ni rasanyer tapi nak buat camner coz nak tolong dia sihat jugak kan....

    now he's 5 yrs old and alhamdulillah tak pernah lagi kena mcm dulu....

    insyaAllah Adik Mok akan okay lepas ni and takyah nak go thru physio lagi.....cian dia....get well soon, baby....

    ReplyDelete
  2. salam rima

    kesiannya tgk baby A, insyaallah cepat baik...tp walaupun tgh tak sihat..tetap cute mute gebu rasa geram nak gomol2 adriel ni..

    mai

    ReplyDelete
  3. hi rima,
    sian nye baby A. dulu sami kena gak. 3 ari kena g apsh. kesian mmg kesian tapi xsmpai ati nk suh org pegang. so i la yg sebok dok pegang dia ..kire tak bertauliah la hehehe.. get well soon baby A..kis kiss

    ReplyDelete