RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Thursday, December 3, 2009

Lega........

Semalam emosi sarat dengan rasa resah , rasa lemah , rasa rindu yang teramat sangat , suffocated……Alhamdulillah , despite all that dapat tidur malam , tak laa berjaga macam burung hantu pulak. Subuh tadi Adriel bangun 3-4 kali……nak susu. Hujan laa pulak…..alamak…..kelatnya mata nak bangun. Dah tu bila I kasi dia susu , dia lempar botol susu dia. Kasi lagi……dia mengamuk. Hmmmmm…….saborr je laa. Time subuh-subuh ni laa dia nak dipujuk , cakap dengan dia lembut-lembut…..baru dia nak minum susu dia dengan tenang.

Since I’m up , terus ambil wuduk & solat subuh. Lepas solat , bercakap dengan Dia lagi. Rasa tenang sangat bila beritahu Dia apa yang terbuku di hati. Walaupun tak nampak DiriNya , my faith can feel His presence. Amazing. If I tell you peeps what I’ve been asking from Him,,,,,you will say that I’m crazy , ungrateful & berdosa. Well , not only you…..mana-mana manusia will say the same. Once , I too believed that it’s a sin to be asking Him such a thing. But you know what , after I truly understand that He’s my creator & He holds the key to every single thing…….owh! what the heck……He knows that I’m in deep shit , nothing to hide *can’t hide from Him anyway* , SO……am I wrong for asking Him things I think will suit me best for myself? Dia tahu. Dia Maha Tahu.


True , jodoh – ajal maut – rezeki sudah ditakdirkan. By who? By Him , right? Kalau it’s all fated by Him , that means ONLY Him can change it…..right? But will He change fate if we don’t want Him to change it for us? Of course He won’t. Lagi senang kerja Dia. Bukannya Dia nak jaga kita sorang je…..berbillion lagi hamba Dia kat muka bumi ni……masing-masing ada permintaan dariNya and I have one too tapi ada juga yang tak kuasa nak minta apa-apa dari Dia. I want Him to change few fated things for me , so I asked and kept on asking. Dapat or not , itu hak Dia laa coz He is the ultimate big boss. Nak tak nak kena jugak harap belas ehsan dari Dia. Example macam kes mahkamah. Tuan Hakim has the final say to each and every cases…….TAPI , kalau ada peguam yang pandai bermain kata-kata , after many appeals , Hakim pun boleh ubah keputusan dia……hahaha! Dah lah.....lu orang tak payah pening kepala baca apa yang I tulis ni. Yang mana faham konsep ketuhanan…….pasti faham. Mana yang blur………I’m so—ri….hehehe!


Ni lah antara sebab why I dok bertinju dengan MP pasal issue ‘Doa turun bala Nik Aziz pada Najib & gang’. Next post lah pasal ni.


Back to reality : Hari ni (Thursday) Adriel ada follow-up appointment to see Dr. Nasir in Ampang Puteri. Esok (Friday) sepatutnya I pulak ada appointment to see my Dr. A tapi semalam (Wednesday) tergerak hati nak call Dr. A’s clinic and was told that Dr. A had a last minute change of plans. He has to fly to the States on Thursday nite. Kak Ram told me to come on January 11th 2010 for my 1st cervical cancer jab , that’s as soon as Dr. A comes back to work after a month on holiday. OK..........what to do. He has his personal responsibilities too which we patients have to respect no matter how much we want him to handle our gynecological health issues :-)


Selalunya I’ll rush my way to Ampang Puteri to beat the queue at Dr. Nasir’s clinic tapi lepas solat subuh tadi , I sambung tidur balik. Semalam I told MP that I nak keluar rumah latest by 8:30am. Harammmm…..Hujan punya pasal…..pukul 8:30 pagi masih dalam selimut lagi. Sambung tidur. Bukak sebelah mata , tengok jam pukul 9 pagi……tidur lagi , finally pukul 9:45am-ish baru angkat bontot bangun & siap-siap to go out. Tak mandi , dry clean je. Yna & Adriel pun dry clean….hehehe! Balik dari hospital nanti baru mandi……sembur Escape laa satu badan…..hahaha!


Hari ni tak ramai orang kat clinic Dr. Nasir……everything is fine with Adriel. Since now Adriel’s having a running nose & mild cough , Dr. Nasir prescribed some medications for him. These few days badan Adik Mok macam kena gigit something , bekas kena gigit tu mengembung and ada air , after a few days , it will burst. It’s all over his body. Dr. Nasir cakap not to worry coz it’s not chicken pox or anything. It’s normal & tambah pulak kulit Adriel memang sensitive.


After we’re done at Dr. Nasir’s , made our way to Dr Ashar’s clinic to fix a new appointment date. Dr Ashar tak de , dia dah mula cuti. Kat bilik dia ada doctor lain yang take over…….


Turun kat pharmacy to pay the bill & collect Adriel’s medicines……jumpa Kak Rozi *adik owner Sri Utama* , she was there to collect medicine mom dia. Borak-borak dengan Kak Rozi about students leaving Sri Utama & etc. Dok menunggukan ubat dari pharmacy ni , I sempat pergi ATM keluarkan duit lagi , takut cash yang MP kasi tak cukup. Bila dah bayar , lebih dari cukup….hehehe!


Lepas bayar bill I pun terus pergi nak ambil kereta kat jockey APSH , dah sampai kat lobby depan tu Yna cakap nak makan pulak. Hmmmm…..I pun diverted my way menghala ke café…..and……guess who I bumped into at the lobby…….hahhhhhhh…… tak de siapa-siapa lah…..Saje nak kasi suspense sikit……hehehe!

*

*

*

*

*

*

*

Hello peeps , ni serious , I bumped into my Dr. A! Yes I did. Had a brief chat with him about his trip……as we walked towards the lift and before we part ways , told him that I’ll see him next year…..*laughs*……ya alahai….next year will be in 29 days lagi…..hehehe! Earlier in the car masa nak ke Ampang Puteri , Yna said……padan muka Mama tak dapat jumpa Dr. Ashar esok. I told her , tak pe……nanti mesti nak kena jumpa jugak. Ahhhh……then , on the way home our cars were side by side kat traffic light Flamingo tapi Dr. A tak perasan kot……entah......dunno lahh.....Owh! Well! So much of bumping into my Dr. A twice in a day.


Happy holidays dear Doc , after a month…..please come home.


Stopped by Giant BA to buy some ingredients for my Laksa Johor. This will be the first time in my life making Laksa Johor. Dunno how my Johorean born partner will react. Tunggu!


The rest of the day was a beautiful day for me. It has to be. Loads of silly smiles. I was constantly thanking Him. He listens to my prayers. He has His ways in executing things for us,,,,,,so just ask , have faith & chill……He knows what to do......*winking at Him*. Thank you.



A note for me : I seriously believe that I can fly..............playing Munajat Cinta over & over again while writing this post :-)

3 comments:

  1. kak rima, our life sometimes can be a bed of roses, and sometimes turn out to be a bed of thorn. but if u r felling down, u always have us, ur loyal blog reader as a shoulder for u to cry on...

    lots of luv
    cts
    seri kembangan

    ReplyDelete
  2. rima..remember what was my 1st reaction when u told me that thing? ehehe...i x suprise pun kan malah i rasa u patut mintak doa mcm tu coz i rasa dah tiba masanyer kan..jgn putus asa kwn **wink** -med-

    ReplyDelete
  3. you r absolutely right... bercakap dan berdoa dengan Dia lebih menenangkan... in fact itu yang sepatotnya.. cuma cepat dengan lambat je.. perumpamaan rima macam lawyer & judge tu betol la tu. hehehe..ada logiknya.. btw.. sian kat baby adriel..harap2 cepat sembuh..

    ReplyDelete