RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Friday, December 25, 2009

Hidung Adriel Berdarah


I dah nak balik dari rumah my parents when Adriel accidentally fell down and hit his nose kat bucu kerusi kayu kat rumah my parents! Alamak.......Just my luck.....Mesti MP mengarok kat I laa ni. My brother & parents pun dah siap cakap that I'll sure kena bambu dengan MP. Hmmmm.......true enough. On the way home *in the car* I called MP telling him about what had happened to baby Adriel..............aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............tahan telinga je laa. Katanya , kenapa I tak jaga.....malas , malas , malas nak debate. I tanya MP if I should take Adriel to the clinic or not........he said no need. Memang Allah tengah duga I dengan kerenah MP. Lepas letak phone setelah kena marah dengan MP,,,,,,,I ketawa dalam hati......senyum sorang-sorang.....memang kelakar.....rasa macam Tuhan saja je buat semua ni in order to test my faith in Him. Rasa dekat sangat dengan Dia even though He gave something yang boleh membuatkan MP marah kat I.

You know what.....I tak marah sikit pun pada Dia but I told Him jokingly that I know what He's trying to do to me & laugh it off. Betul-betul cobaannnnnnnnn.........I love you dear A *wink*

1 comment:

  1. owhhh poor baby..hopefully x patah ke apa...You know akak, sometimes bile makin marah, makin bertambah syg.. Cz it shows that he cares..:-)

    ReplyDelete