RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Sunday, November 15, 2009

More Of Bora Ombak

Last Friday I managed to drag MP to have lunch @ Bora Ombak. Knowing MP , dia memang kurang berkenan tapi sebab I cakap I dah janji dengan Yna nak makan kat sini,,,,,,he gave in.....tapi as soon as we reached Bora Ombak je , start laa dengar MP ngomel.....dia kata macam orang gila kita je yang makan tengah hari kat sini sebab dia tengok tak de orang langsung yang makan kat situ hari tu. Loh! Bagus laa , kita jek.......

We opted to sit outside this time..........

So , while waiting for our food......me & Yna took the opportunity to look around Bora Ombak.....took some pictures *which MP just can't stand...hehehe! True , the minute I took out my cam to snap piccys , he'll show his muka menyampah & gave remaks yang sarcastic & PASTI menyakitkan hati....hehehe!* Dah lali.......I degil , tetap ambil gambar jugak walaupun apa katanya......kalau tak my blog will be photo-less.......tak syok lah. So , today all of you know what I have to go through every time I took piccys for this blog of mine , *especially yang ada MP around*.........I'll have to tahan my telinga for the sake of Big But Beautiful........*tu baru ambil gambar.......belum hal lain-lain lagi :-( *


Well , when I took these pics.....I have one of my blog reader in mind....CT in Singapore. She's coming to KL and Insya'allah we'll meet up for lunch here :-)

While me & Yna dok round-round ambil photo , MP kasi Adriel makan.........boleh cam tu?


Kat dalam pun ada table kalau nak makan bersila.......MP tak nak........


Ada kolam ikan,,,,,,ada kolam kura-kura......



Hmmmm.......anak bapak......masam je muka Adik Mok.


Me & Yna had the Set Nasi Dulang Negeri 9 & Kota Bahru.........ada keli berlada , lemak cili api daging salai , gulai daging , daging bakar , ayam goreng , ulam. Ada budu , ada air asam & ada sambal belacan........Yum yum! MP ordered Nasi Goreng Kailan. I tahu dia tak makan sayur hijau-hijau ni tapi apasal dia pergi order nasi goreng kailan.........bila nasi goreng sampai , true enough,,,,,dia ketepikan sayur-sayur kailan tu.......I yang makan. Best makan hari ni. I makan nasi 2 pinggan! No joke. Meme kawe make kenye slalu.........no cover-cover one.


Ahhhhh! MP met his old colleague there. She works with Bora Ombak now.........hmmmm.......good.......hehehe! I took her number , mana tahu in future nak buat function or apa-apa kat Bora Ombak.....senang.

2 comments:

  1. best kan makan kat sana kak?me like it..ohh adik mok..muka masammu..jadi kegilaan asu..hehe..cumilllll..masam2 pun dia tank ngamuk eh kak??

    ReplyDelete
  2. Asu........me like it too.....one day kita gi sama aaaa....si adriel ni ikut mood dia....nak senyum or masam....so far kalau bawak jalan dia OK....alhamdulillah.

    ReplyDelete