RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Wednesday, November 4, 2009

Dumb Cooking : Sardine Sandwich


Lately ni I kerap kena ambil Yna balik sekolah. From Sri Utama senang terus pergi Carrefour Wangsa Maju for lunch & then balik ikut DUKE keluar kat Adni School. Semalam Yna nak makan KFC , dengan I no problem laa.....I ikutkan je. Then masuk Carrefour kejap beli Marble cake lagi. Yna nak bawak makan kat sekolah. Ternampak pulak Masalodeh........beli. On the way balik teringat kat rumah cili semua dah habis........singgah Giant BA kejap konon nak beli cili hijau. Cari cili hijau kat Giant tak de. Cili merah pun tak de. Sempat jugak jengok ikan-ikan & etc kat wet section,,,,,,,nothing much. Belum stock-up barang-barang lagi laa tu. Ended I beli cili padi. Malam I had 2 pieces for dinner..........berpinor mulut makan benda alah ni dengan cili padi! Pedas Ya Ampun tapi syok jugak nak makan.........sebotol air kat dalam fridge I togak lepas tu..........hahahah! Orang makan dengan cili hijau , I gasak bedal dengan cili padi , hmmmmm.....jawab. Terasa menyoyong bibir kejap.



Singgah Petronas BA beli rempeyek for MP. Dia suka rempeyek yang jual kat sini.......bought some other tidbits for him to much while watching TV.



Since we've all had our lunch outside so for dinner we opted for some sandwiches coz malas nak keluar. Hmmmmm.......sardin ada 1 tin lagi. Belasah buat sandwich sardin. Super duper fast filling...........In a bowl , in goes the sardines straight from the can. Added some chopped cucumber & onions. Squeezed in half of a lime & mashed it.


Dashes of fish sauce & kicap manis & crushed black pepper........mixed well.


A table spoon full of mayo & mixed well again.......


Spread on a generous amount of sardine filling for my sandwich. I'd like to add some chopped chilies but since MP tak suka pedas..........yang ado.

No comments:

Post a Comment