RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Sunday, October 25, 2009

Yna OK , Adriel Pulak Demam :-(

Last week Yna demam and took her to Klinik Idzham BA. Yna cuti from Monday-Wednesday last week. On Thursday nite , si kenit pulak demam. Nasib baik masa kat klinik masa tu I ada mintak ubat selsema for baby from Dr Maturawati coz memang Adriel dah mula nak selsema dah......


Semalam pakaikan dia Kool Fever. Pagi Friday time kakak dia nak siap pergi sekolah , kenit dah bangun & was OK already.


Ingat nak sambung tidur.......hmmmm.........dia dah bangun laa pulak........



No problem kasi dia obat selsema........manis , memang si Adriel ni suka manis-manis like me :-)

3 comments:

  1. alaaaa siannya adik mok comel kesygn ni..smg cepat sembuh adriel..luveu...

    ReplyDelete
  2. Ala, syiannn nye Adik Mok ni! Get well soon Adriel!

    Lin (loislane97@yahoo.com)

    ReplyDelete
  3. Asu , Lin dear......adik mok dah tak demam tapi still selsema....sakit pun bukannya dia reti duduk diam.....huhuhu! TQ for the well wishes.

    ReplyDelete