RUMAH CINTA

Daisypath Anniversary tickers

~ DISCLAIMER ~

Please do note that this is a personal web-log. Views expressed here are of my personal views. Usage of any personal photos & posts are prohibited and are not allow to copy , paste , show & publish any photos & posts taken from this web-log anywhere without my consent & permission. If so I have the rights to render the person , group & in short anyone posting / publishing / showing / pasting / copying them liable to legal action or prosecution. Thank you.

Monday, October 26, 2009

From My "What If........" Post , I Got This Remark From An Alien Reader

Hmmmmmm.........dunno who's the coward who sent this comment. Biasa lah , pakai 'Anonymous' meaning the sender has no balls or no guts. An angry follower kot......hehehe!
For the sender's info.....Wa tak masuk otak apa lu cakap. Boleh jalan! Lu jaga hidup lu , wa jaga hidup wa. Kalau laki wa ada betina luar.......lu sakit kat mana? Wa jaga laki wa , lu jaga laki lu. Lu kata keje wa memaki orang? Hahaha.......jangan buat kelakar bodoh kat sini. Lu salah orang tu. Lu tak kenal wa....wa tak kenal lu...better lu diam.

Sesekali layan-kan orang bodoh........

The comment was :
Anonymous said...

padanlah laki ko ada betina luar..
keje dok memaki orang, jagalah tepi kain sendiri.

padan muka.

October 26, 2009 2:43 PM

My response was :
Blogger SpiderJane said...

Anonymous.....Lu cakap pasal sapa ni. Lu salah blog kot? If you wanna use harsh words , please go away and don't come back. Get out!

October 26, 2009 3:36 PM

15 comments:

  1. Mmg kurang ajar sesape yang penakut tu. Buat org panas je baca pagi2 ni..

    ReplyDelete
  2. hehhee...masih ada orang bodoh macam tu ye. orang mcm ni kat mana2 pon ada. takpayah amik pedulik la. sebenarnya dia jealous tu pasal la suka menyebok je kojenya. benci dengan orang macam tu. biarkan sijongos terjun dengan tikus busuknya dalam longkang. hehehhee... to rima, pedulikkan mereka. kita ada banyak lagi kerja lain nak dipikir selain dari org2 mcm tu.

    ReplyDelete
  3. Rima, I plak terasa sebb guna anonymous kat sini! hahahah! Jgn layan la depa tu. mcm you ckp la no balls!

    but i bukan takde ball, I takde account google! hahaha! Blog pun takde. Tak boleh jadik ni. nak kena create google account la.

    but for the tiem being, its me, Lin.

    Lin (loislane97@yahoo.com)

    ReplyDelete
  4. Lin darling......guna Anonymous tapi baik hati tak pe. Ni yang guna Anonymous tapi hatinya tak baik.....tu yang no balls & guts tuh...

    No worries....

    hahaha.....siap dengan email lagi.....of course it's not you....so cute.

    ReplyDelete
  5. hmm..dia tak sedar ke dia pon same jek.maki2 org..pndai sgt ke dia jaga laki dia tu nak kate2 org..benci btol manusia mcm ni.tk suke dgn kebahagiaan org..anyway sis,anggap jek dia tu silap blog.hangin tak memasal..ke dia ade terasa?hahaha..

    -Leen aka Dato'-

    ReplyDelete
  6. Org yang kata akak tu bukan setakat penakut, tapi Kuang manners....Dah terlebih makan cili la tu..thats why "it" acted like that..Saya plak yg jadik geram kak..ishk...

    ReplyDelete
  7. kak rima,
    lalat mmg banyak..mebi ader lalat yg terasa ngan post tuh kot?:)

    ReplyDelete
  8. ni mmg dah sah baca satu entry je pastu jump to conclusion.. sabar sabar kak rima

    regards,
    dina

    ReplyDelete
  9. erk..perlu ker maki org?? x kenal lagi mau maki.aperkeheyy nyer yeop.btol ckp kak rima, no balls.ader bran kasik jmp lah.caiyoookk kak rima

    ReplyDelete
  10. Salam kak rima, abaikn je manusia cam tu.. Dier dengki ngan kak rima lah tu.. X pon, dier sebenarnya yg dok mengatal ngan MP, pastu MP x layan sbb MP ckp kt.."I have big n beutiful wife already..."... hahahahha.. tu yg jeles ngan kak rima tu.... chaiyok-chaiyok kak rima...

    ReplyDelete
  11. rima, don't think too much of the said sicko anonymous! Sicko like this does exist all around us. Just ignore it! Not worth yr time thinking bout it! Just enjoy n go on with yr life with yr 2 beautiful and adorable kids! take care!

    ReplyDelete
  12. sama ler dgn i..xde akaun google dah..hehe ..wpun i guna anotomas ke apamos ke i ttp letak signature i yer beb..apsal lak dia kata MP ada pompuan lain kt luar? dia kenal mp u ker haper? jgn amik pot lah..persetankan!.. -med-

    ReplyDelete
  13. MP ada pompuan lain? Rasa nak tergelak lak. Sapa pompuan lain tuh? Si penulis tuh ke? Sepanjang kita dok follow Kak Rima's blog, tak ada gaya langsung MP tuh nak menggatal ngan pompuan lain. Pompuan takut nak dekat lagi, ada la... Muka serious jek manjang. Saja jek nak provoke soh gaduh laki-bini la tuh! Eeeiii... Tak suka la org mcm nih!

    ReplyDelete